Hodnocení obchodu

5,0 49 hodnocení
5
49x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Katka | 30.11.2021
Čaje ELIYA jsou výborné a velmi kvalitní. Doporučuji! Katka
M Avatar autora Míša | 9.11.2021
Super přístup! Už jsme ochutnala několik druhů čaje a byla jsem maximálně spokojená! Držím palce, ať mi dlouho vydržíte! Budu moc ráda vaší věrnou zákaznicí ;-)
TT Avatar autora Tereza Tichá (Administrátor) 10.11.2021
Milá Míšo, děkujeme za krásné hodnocení. Rádi slyšíme, že jste s čaji spokojená. Zdraví, Tereza
Š Avatar autora Šárka | 14.10.2021
Jsem s čaji velice spokojena. Pamatuji si milou paní majitelku, jak obcházela kdysi restaurace s nabídkou čajů. Už je to pár let, ale čaje jsou stále dobré a hlavně kvalitní. Děkuji Vám a jen tak dál :):)
TT Avatar autora Tereza Tichá (Administrátor) 10.11.2021
Milá Šárko, děkujeme za Vaše hodnocení. Od doby, co jsme se potkaly, jsme změnily pár příchutí, ale jsme rádi, že i nové varianty chutí. Srdečně zdraví, Tereza
Č Avatar autora Čásári | 13.10.2021
Jsme spokojeni
M Avatar autora martin | 12.10.2021
skvělé čaje a e.shop taky fajn (posílají slevy, rychlé zaslání apod.)
M Avatar autora Martin | 30.8.2021
Jsem moc rád, že to k nám někdo takto dováží. Předtím to byl jen Oxalis a pak cizí firmy - kromě sámoškových Ahmedů, Twinigsů, Teekannů, Liptonů, Pikwicků apod. u nás znám jen pobočku Whittard of Chelsea, dnes jen v Brně. Od nich jsem měl krásnou směs Mango&Chilli, kterou už ale přestali prodávat. Tak snad se mi to podaří napodobit s Eliya Ceylon black mango čajem a trochou chilli koření. :-)
TT Avatar autora Tereza Tichá (Administrátor) 10.11.2021
Zdravíme, Martine, a děkujeme za komentář. Doufáme, že jsme s Ceylon Black s mangem nezklamali a chutná podle Vašich představ. Za Eliya, Tereza
BP Avatar autora Barbora Prőschlová | 26.8.2021
Obchod doporučila ve videu Nicole z A Cup Of Style. Konkrétně vychválila Rooibos s mangem, nedalo mi to a objednala jsem jej. Musím říct, že je vynikající. Piji jej často. :) Na cestě mám další čaje, už se moc těším, až je ochutnám! Děkuji, Barča
TT Avatar autora Tereza Tichá (Administrátor) 10.11.2021
Milá Barčo, děkujeme za reakci a moc nás těší, že jsme se Vám trefili do apetitu ;) Mějte se moc fajn, Tereza
R Avatar autora Roman | 20.7.2021
Kupoval som už niekoľko krát a vždy spokojný.
J Avatar autora Jana | 15.7.2021
Výborné a voňavé čaje. Doporučuji
A Avatar autora Adam | 6.4.2021
Výborný černý čaj.
V Avatar autora Věra | 2.4.2021
Už zakoupeno podruhé a pro vysokou kvalitu,chuť a rychlé dodání množství objednávky ztrojnásobeno. Prosím,zachovejte si stejnou chuťovou kvalitu a rychlé dodání. Ostatním vřele doporučuji.
TT Avatar autora Tereza Tichá (Administrátor) 10.11.2021
Hezký den, Věro, děkujeme za pozitivní slova. Ve výběru kvalitních čajů budeme pokračovat a zůstane prioritou, protože jen tak budou čaje chutnat tak, jak podle nás chutnat mají ;) Zdravíme Vás, Tereza
M Avatar autora Marie | 29.3.2021
Vynikající čaje, rychlé dodání. Moc doporučuji ????????????.
Avatar autora Roman Štefkovic | 8.3.2021
Úplná spokojnosť s dodávkou a aj v chuťou.
Avatar autora ****** | 8.3.2021
čaj výborný, dodání bez problémů
D Avatar autora Dominika | 26.2.2021
Čaje odporúčam. Výborná chuť a vôňa, určite objednám znova.
V Avatar autora Valina | 19.2.2021
Čaje jsou výborné. Dodání dle podmínek včasné. Děkuji
L Avatar autora Lukáš | 3.2.2021
Vše ok, balení čajů je super.
M Avatar autora Milly | 25.1.2021
Vynikající a kvalitní čaje, rychlé vyřízení objednávky a pěkné balení. Určitě se budu vracet, protože na těchto čajích vzniká závislost :o)
TT Avatar autora Tereza Tichá (Administrátor) 10.11.2021
Milá Milly, děkujeme za prima hodnocení, a snad je tato závislost závislostí příjemnou ;) Mějte se krásně, za Eliya, Tereza
T Avatar autora Tereza | 28.12.2020
Velmi rychle dodani, vyborne caje!
Avatar autora Roman Štefkovič | 21.12.2020
Napriek vianočnému zhonu a covitovským obmedzenia operatívne vybavenie a dodanie objednávky.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.