K objednávce nad 500 Kč VZOREČEK ČAJE jako dárek ♥ Vybrat si můžete v košíku při potvrzení objednávky.

Hodnocení obchodu

5,0 57 hodnocení
5
57x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MD Avatar autora Miroslav Douda | 24.10.2022
JN Avatar autora Josef Nádvorník | 3.10.2022
DH Avatar autora Dana Havlátová | 3.10.2022
AP Avatar autora Anna Peržeľová | 24.2.2022
Rýchle dodanie, chutné čaje, vhodné aj ako darček :)
LK Avatar autora Lenka Kocourková | 16.2.2022
Na obchod jsem narazila náhodou a jsem za to ráda. Ochutnala jsem několik druhů čajů a výborný.
E Avatar autora Eva | 29.12.2021
Velmi spokojená
J Avatar autora Jaroslav | 15.12.2021
Kvalitní čaj,dodání rychlé vše OK
P Avatar autora Petr | 5.12.2021
S čaji jsem velmi spokojen a vážneě už nechci jiné :) Škoda, že už není moje oblíbená Kdoule :( Ale i černý čaj s mangem je skvělý :)
K Avatar autora Katka | 30.11.2021
Čaje ELIYA jsou výborné a velmi kvalitní. Doporučuji! Katka
M Avatar autora Míša | 9.11.2021
Super přístup! Už jsme ochutnala několik druhů čaje a byla jsem maximálně spokojená! Držím palce, ať mi dlouho vydržíte! Budu moc ráda vaší věrnou zákaznicí ;-)
TT Avatar autora Tereza Tichá (Administrátor) 10.11.2021
Milá Míšo, děkujeme za krásné hodnocení. Rádi slyšíme, že jste s čaji spokojená. Zdraví, Tereza
Š Avatar autora Šárka | 14.10.2021
Jsem s čaji velice spokojena. Pamatuji si milou paní majitelku, jak obcházela kdysi restaurace s nabídkou čajů. Už je to pár let, ale čaje jsou stále dobré a hlavně kvalitní. Děkuji Vám a jen tak dál :):)
TT Avatar autora Tereza Tichá (Administrátor) 10.11.2021
Milá Šárko, děkujeme za Vaše hodnocení. Od doby, co jsme se potkaly, jsme změnily pár příchutí, ale jsme rádi, že i nové varianty chutí. Srdečně zdraví, Tereza
Č Avatar autora Čásári | 13.10.2021
Jsme spokojeni
M Avatar autora martin | 12.10.2021
skvělé čaje a e.shop taky fajn (posílají slevy, rychlé zaslání apod.)
M Avatar autora Martin | 30.8.2021
Jsem moc rád, že to k nám někdo takto dováží. Předtím to byl jen Oxalis a pak cizí firmy - kromě sámoškových Ahmedů, Twinigsů, Teekannů, Liptonů, Pikwicků apod. u nás znám jen pobočku Whittard of Chelsea, dnes jen v Brně. Od nich jsem měl krásnou směs Mango&Chilli, kterou už ale přestali prodávat. Tak snad se mi to podaří napodobit s Eliya Ceylon black mango čajem a trochou chilli koření. :-)
TT Avatar autora Tereza Tichá (Administrátor) 10.11.2021
Zdravíme, Martine, a děkujeme za komentář. Doufáme, že jsme s Ceylon Black s mangem nezklamali a chutná podle Vašich představ. Za Eliya, Tereza
BP Avatar autora Barbora Prőschlová | 26.8.2021
Obchod doporučila ve videu Nicole z A Cup Of Style. Konkrétně vychválila Rooibos s mangem, nedalo mi to a objednala jsem jej. Musím říct, že je vynikající. Piji jej často. :) Na cestě mám další čaje, už se moc těším, až je ochutnám! Děkuji, Barča
TT Avatar autora Tereza Tichá (Administrátor) 10.11.2021
Milá Barčo, děkujeme za reakci a moc nás těší, že jsme se Vám trefili do apetitu ;) Mějte se moc fajn, Tereza
R Avatar autora Roman | 20.7.2021
Kupoval som už niekoľko krát a vždy spokojný.
J Avatar autora Jana | 15.7.2021
Výborné a voňavé čaje. Doporučuji
A Avatar autora Adam | 6.4.2021
Výborný černý čaj.
V Avatar autora Věra | 2.4.2021
Už zakoupeno podruhé a pro vysokou kvalitu,chuť a rychlé dodání množství objednávky ztrojnásobeno. Prosím,zachovejte si stejnou chuťovou kvalitu a rychlé dodání. Ostatním vřele doporučuji.
TT Avatar autora Tereza Tichá (Administrátor) 10.11.2021
Hezký den, Věro, děkujeme za pozitivní slova. Ve výběru kvalitních čajů budeme pokračovat a zůstane prioritou, protože jen tak budou čaje chutnat tak, jak podle nás chutnat mají ;) Zdravíme Vás, Tereza
M Avatar autora Marie | 29.3.2021
Vynikající čaje, rychlé dodání. Moc doporučuji ????????????.

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shoptetak.cz.